Bakker worden?
1/9 UPDATE: we hebben inmiddels een bakker aangenomenVanaf september 2024 gaan we nog meer verschillende producten maken in onze bakkerij. We bakken nu 4 dagen per week desembrood en (kaneel)buns.…
1/9 UPDATE: we hebben inmiddels een bakker aangenomenVanaf september 2024 gaan we nog meer verschillende producten maken in onze bakkerij. We bakken nu 4 dagen per week desembrood en (kaneel)buns.…
Update maart 2023: Na een succesvolle crowdfundingcampagne gaat Molen de Roos binnenkort weer draaien en malen op de wind. We hopen dat het begin mei zover is. In de tussentijd…
Vanaf 1 september heeft de molenwinkel een nieuwe naam: Molen de Roos. Dat is natuurlijk al sinds 1679 de naam, dus nieuw is misschien niet het goede woord. De afgelopen…
Vrijdag 3 juni 2022 opent Bij de Roos. Daar kun je straks koffie drinken, lunchen en workshops volgen. Daar bakken we trouwens ook ons eigen brood, taarten en koeken. Hopelijk…
[Scroll down for English]Ingrediënten:180 gram ongezouten boter op kamertemperatuur225 gram bruine basterdsuiker2 eieren (liefst van het buurtkippenhok)40 gram fijn gemalen koffie: Miss Morisson's favorite220 gram Zeeuwse bloem1/2 theelepel zout70+50 gram…
[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 punten in een vorm van 24 cm. A. VOOR DEEG 200g Zeeuwse bloem 1/2 theelepel zout 100g ongezouten boter (koud en in blokjes gesneden) 50g…
[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 scones. A. Voor de scones1 zakje mix voor scones van Ambacht90 ml melk120 gram koude boter in blokjes120 gram geraspte wortel1 tl vanille extract1 tl…
[Scroll down for English]Ingrediënten:Voor 8 taartjes in vormpjes van 8-10 cm doorsnede. A. Voor het deeg200g Zeeuwse bloem1 tl zout100g ongezouten boter in blokjes1 eiB. Voor de uien40g boter400g rode…
[Scroll down for English]Ingrediënten:100 g ongezouten boter op kamertemperatuur100 g hazelnoten225 g suiker1 ei (liefst van het Buurtkippenhok)95 g chocolade callets puur30 g cacao poeder160g Zeeuwse bloem½ tl zout¼ tl…